Aankoop in Spanje

Kopen volgens stappenplan

Een woning kopen in Spanje en er een nieuw leven beginnen in een heerlijk klimaat wordt een mooie ervaring. Iedereen kan u een woning in Spanje verkopen, maar voor een dergelijke belangrijke beslissing doet U toch best beroep op mensen met professionele ervaring. IMMO DEBO is zo’n bedrijf. “Eerlijk advies en uitstekende dienstverlening”, dat is waar Immo Debo voor staat. Wij begeleiden U ter plaatse en bezoeken de mooiste projecten op verschillende locaties. Onze verkoopster die er 10 jaar heeft gewoond is perfect 5-talig, is er vertrouwd met de ganse regio. Bij iedere stap in het aankoopproces zijn wij er om u te helpen.

  • Zorgvuldig uitgekozen woningen: Wij laten u in Spanje alle woningen zien die bij u passen qua wensen en binnen uw budget. Wij helpen u om dé woning te vinden op de juiste locatie. Kiest u dicht bij de zee, op de golf of liever op een rustig of veel drukker plekje elders, onze ervaring en onze kennis van het aanbod helpen u de juiste keuze te maken.
  • Onze klantendienst: Wij bieden u, in uw eigen taal, een tot in de puntjes verzorgde service na verkoop. Wij zorgen voor alle aansluitingen van nutsvoorzieningen en helpen u bij het uitzoeken van meubilair, keukentoestellen, airco, TV Vlaanderen, verzekering, internet, enz.
  • Als u in Spanje gaat wonen: Wij helpen en adviseren u doorheen alle stappen die u zal moeten ondernemen om uw adres over te brengen van België naar Spanje. U kan ook op onze hulp rekenen om uw dossier in orde te brengen bij de Spaanse gezondheidszorg en vertellen u ook waar u een Nederlandstalige huisdokter vindt, enz.
  • Wij zijn een volledig erkend vastgoedbedrijf; u bent er dus zeker van dat wij u op een eerlijke en integere wijze zullen helpen en adviseren.
  • Bij IMMO DEBO zal u nooit enige druk ervaren! Veel nieuwe klanten komen bij ons terecht door een aanbeveling van vrienden of familie Als u op zoek bent naar een degelijke, betrouwbare investering of uw verdere leven wil genieten in een zonnig en aangenaam klimaat, bent u bij IMMO DEBO aan het juiste adres. Ook na uw aankoop kan u nog verder bij ons terecht zowel in onze kantoren in België als in Spanje. We zijn een enthousiast team met een degelijke kennis van zaken. Bel ons vandaag nog – Terry Haeck 0491/07.29.32